miercuri, 25 februarie 2009

Anulare vizita la REEA si cursul de joi

Salut tuturor

Imi pare rau sa va anuntz, dar vizita noastra la studioul REEA se amana pe saptamana viitoare, deoarece ei sunt prinsi cu prezenta la un targ. De aceea studioul se va muta partial si temporar la acel targ.
Din varii motive nici maine nu voi putea veni la curs. Acesta si cel de dinainte se vor recupera in luna martie. Cursul de vineri se tine conform programului.

In alta ordine de idei, duminica pentru cei care vor putem face un photowalk.Discutam vineri despre asta si astept propuneri pentru locatii, etc.

TEMA pentru saptamana viitoare este DUPLICAT(dublura, duplicitate, dual, in principiu 2 elemente similare dar nu neaparat identice, in juxatpunere sau in contrapunere, o compozitie cu 2 elemente asemanatoare.) Cat mai creativ din punct de vedere conceptual si compozitional. Daca sunt 2 elemente nu inseamna neaparat compozitie centrata statica echilibrata. Poate exista contrast intre cele doua elemente. Pentru mai multa creativitate se accepta prelucrare in Photoshop.
Aceasta tema pe cat pare de simpla pe atat e destul de greu de realizat fara sa pici in banal sau o compozitie prea statica.

Mai jos sunt cateva exemple luate de pe net pentru a exemplifica putin conceptul.
Bafta si ne vedem vineri.





Niciun comentariu: